Frank Stevens

Ik ben in beweging voor politiek op inhoud” – Frank Stevens

Ik ben 53 jaar, woonachtig, geboren en getogen in Goor. Politiek en maatschappelijke betrokkenheid zijn mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was bijna 8 jaar gemeenteraadslid voor het CDA in de toenmalige gemeente Goor. Vanaf november 2016 tot september van dit jaar zat ik zelf namens de SP in de gemeenteraad van de Hof van Twente.

De inkomens- en vermogensverschillen en daarmee de kansen voor mensen zijn wat mij betreft veel en veel te groot. Wereldwijd natuurlijk nog veel extremer dan in Nederland. Ik vind het stuitend dat de rijkste 26 mensen op de planeet net zo veel bezitten als de armste helft van de wereldbevolking (2019)

Maar ook in Nederland komt steeds meer armoede voor, zitten steeds meer mensen in de schuldsanering en zijn steeds meer mensen, ondanks betaald werk, niet meer in staat rond te komen (2019).

Huren, zorgpremies, energie, openbaar vervoer; het is allemaal te duur. Omdat het zaken zijn die helaas ook in onze gemeente spelen, wil ik proberen daar iets aan te doen.

Ik ben in beweging omdat ik denk dat politiek anders moet én kan. Het moet wat mij betreft gaan om de inhoud. Het belang van onze inwoners dient zwaarder te wegen dan partij- of, nog erger, persoonlijke belangen. Ik heb er een hekel aan wanneer mensen A zeggen als ze B bedoelen. Met In Beweging wil ik bewijzen dat het ook anders kan. Vanuit onze kernwaarden “Verbindend”, “Duurzaam” en “Sociaal” ga ik me hiervoor sterk maken.

Contact:
frankstevens@politiekinbeweging.nl
Tel: 06 – 51 50 78 09